Wanneer je lid bent van bromfietsclub ’t Brummerke ben je verzekerd van de mooiste bromfietstochten door het mooie Noord-Limburgse natuurlandschap. Noord-Limburg heeft een aantal ontzettend mooie gebieden om met je oldtimer brommer doorheen te rijden. Als je lid bent van ’t Brummerke hoef je dit niet alleen en ben je ook nog eens verzekerd van een gezellige tijd.

De meest natuurlijke landschappen

In Noord-Limburg kun je genieten van de mooiste landschappen. Een voorbeeld van zo’n mooi natuurlijk landschap is ‘Nationaal Park De Maasduinen’. Het park is een van de drie nationale parken in Noord-Limburg. Het park ligt op de Duitse grens en is een bos- en heidegebied. Prachtig om met je brommer door heen te rijden als je het aan mij vraagt.

Een ander voorbeeld van zo’n mooi landschap is ‘Nationaal Park De Groote Peel’. Het is een hoogveengebied gelegen op de grens van Noord-Limburg en Noord-Brabant. Het gebied is grotendeels afgegraven en is erg mooi om via zandwegen door heen te rijden. Dit vind ik persoonlijk een van de mooiste gebieden die Noord-Limburg te bieden heeft.

Als je lid bent van ’t Brummerke weet je zeker dat je nieuwe gebieden van Noord-Limburg te zien zult krijgen die je eerder nooit gezien zou hebben. Deze gebieden zijn prachtig en mogen natuurlijk niet ontbreken aan de brommertochten van ’t Brummerke. Natuurlijk mag de club niet rechtstreeks door dit gebied rijden omdat dit vervuilend zal zijn voor de natuur, echter rijdt de club wel rond deze gebieden en kunnen ze toch genieten van mooie stukken die het landschap te bieden heeft

De mooiste routes

Natuurlijk zorgt bromfietsclub ’t Brummerke voor de allermooiste routes. Vaak gaan die routes gepaard met bovenstaand beschreven mooie natuurlijke landschappen. Ook gaan de routes vaak langs een aantal leuke rustpunten zoals een aantal lekkere, mooie en pittoreske restaurants en cafés.  Hier geniet de club dan van hun rustmomentje met een overheerlijk stukje Limburgse vlaai en een lekkere bak koffie. Dit is echt genieten vind ik, even tot rust komen met mensen die dezelfde hobby delen als jij.

Ook gaat de club bij zo’n rust moment wel eens genieten van een overheerlijke maaltijd. Dit doen ze niet alleen in Nederland maar hiervoor rijden ze ook vaak wel een stukje verder. In Duitsland kun je namelijk hartstikke lekker eten en genieten van de omgeving. Ook gaan ze altijd wel ergens eten waar voor iedereen wel iets lekkers is.

Daarom vind ik dat bromfietsclub ’t Brummerke de mooiste tochten organiseert en het is zeker de moeite om deze een keer bij te wonen!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *