Caroline van den Berg

Caroline van den Berg uit Lottum, zij is geboren in 1959 in Melderslo onder de naam, Caroline Alards en ze is gehuwd met Ern van den Berg. Ze heeft 2 zoons en 2 kleinkinderen waarvan ze zoals ze dat noemt stiefoma is, iets waar ze zeer blij mee is . Caroline was 16 jaar toen ze haar eerste bromfiets, `n rode Puch Maxi, kocht van het geld wat ze had verdiend met aardbeien plukken.Ze heeft ook nog even een groene gehad, tot ze op haar 18e jaar het rijbewijs haalde, de auto kwam en het bromfietsrijden verleden tijd werd.caroline van den berg.

Caroline heeft 12 jaar in de verzorging gewerkt en daarna bij een plantenkwekerij. Hobby`s heeft ze ook, zoals lezen in de mooie tuin bezig zijn maar vooral genieten van de rust en het leven.caroline van den berg. Maar oude liefde roest niet zegt men en zo is het met Caroline niet anders, ze heeft nu al weer jaren een mooie Puch en rijdt als het even kan alle ritten van haar bromfietsclub `t Brummerke mee samen met haar man.

Buiten de ritten van `t Brummerke rijdt ze nog regelmatig ritten mee bij andere evenementen zoals onder in Zuid Limburg of in het Brabantse Alphen. Het zien van andere omgevingen en andere mensen met hun bromfietsen vind ze prachtig en wat ze ook prachtig vind is de sfeer bij de brommerclub in Melderslo .