Niels Alards 

Niels is 28 jaar, woont in Melderslo en is van beroep automonteur. Zijn vader, Jac Alards, is vanaf de oprichting van ’t Brummerke, bij de club en zodoende kreeg Niels al het een en ander mee over de belevenissen in deze brommerwereld. 

Op 16 jarige leeftijd, kreeg hij zijn eerste brommer. Hij weet wel nog dat het een Kreidler was, maar welk type weet hij zich niet meer te herinneren, wel dat het een bij elkaar geraapte was, verteld hij lachend.

Toen hij zijn autorijbewijs behaalde, ging zijn interesse meer naar de auto’s. Zo’n 3 jaar geleden kriebelde het weer om met mooi weer te willen gaan rondtoeren op een brommer, en is toen lid geworden van onze club. Tegenwoordig is Niels de trotse eigenaar van een groene Kreidler Florett RM 5bak uit 1979 en die bevalt hem prima. Voor alsnog heeft hij geen fijnere brommer op zijn wensenlijstje staan.

Wat vind Niels van onze club? Ten eerste vind hij het een leuke vereniging, een mooi ledenaantal, er is genoeg animo, de contributie is niet te hoog (10 euro per jaar) en hij hoort nooit iemand klagen. Brommer rijden is niet zijn enige hobby, reeds 15 jaar houdt hij zich ook fanatiek bezig in de autocross. Hij sleutelt graag aan zijn groene VW Kever, waarin hij aan diverse wedstrijden meedoet en is tevens bestuurslid van ACC De Paradijsracers.