brommers

Heb jij vroeger in je tienerjaren ook rond gecrosst op een brommer? En was dit ook jouw grootste hobby? Ook van de leden van ’t Brummerke is dit wat ze het liefste deden en nog steeds doen. Lijkt jou dit ook wat? Dan kun je natuurlijk altijd lid worden. Allereerst vertellen we iets over de oprichting van de club. Later vertellen we hoe het nu allemaal gaat met activiteiten etc.

De  leukste activiteiten

De club heeft verschillende activiteiten in het jaar. Denk hierbij aan korte ritten, dag ritten en feesten voor leden. Ik vind het geweldig om te zien hoe de leden hier plezier aan beleven. Al deze activiteiten vinden plaats op een zondag. De vaste stamkroeg van de club is gevestigd in Melderslo genaamd ’t Tunneke. Hier komen alle leden ook altijd bij elkaar voorafgaand aan een activiteit. Ook sluiten de leden hier de activiteiten af onder het genot van een biertje of wijntje.

De meest enthousiaste leden

’t Brummerke is een oldtimer brommer club uit Noord-Limburg. De club heeft zo’n 96 enthousiaste leden. Ik vind het een grote en gezellige groep mensen. De club bestaat uit leden van jong tot oud. Het jongste lid van de club is 18 jaar en het oudste lid is 82 jaar.De leden bestaan vooral uit 50 plussers die bijna allemaal wel een brommer hadden in hun tienerjaren en hier hun hobby van maakten. Sleutelen, scheuren en pronken met hun brommers deden ze het liefst en ook nu ze ouder zijn vinden ze dit allemaal nog prachtig. Daarom is het mooi dat er zo’n brommerclub bestaat zodat de hobby van deze mensen niet verloren gaat. Maar de club bestaat natuurlijk niet alleen maar uit 50 plussers. Er komen ook een heleboel nieuwkomers bij de club die hier hun hobby bij uitoefenen.

Gezelligheid en eendracht staat centraal bij de club, dit kan ik ook wel zien als je de groep mensen bij elkaar ziet. Het is een grote hechte groep en als iemand met pech aan zijn of haar brommer aan de kant staat onder een rit wordt man en macht opgetrommeld om er voor te zorgen dat hij of zij weer gezellig verder kan met de rest van de groep. Door al deze benoemde aspecten vind ik dit de allerleukste brommerclub van Noord-Limburg.

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *