2015-09-20 Korte rit

Een bromfietstocht uitgezet door Wiel v/d Goor , Jo Joosten en Frank Thielen.
Een 40-tal rijders en rijdsters vertrokken op deze prachtige zondagochtend vanuit Melderslo over de binnenwegen en door de dorpen Swolgen, Meerlo, Blitterswijck en Well en dan door de mooie natuur richting Bergen. Iets voor Bergen werd een kleine pauze ingelast voor de verslaafden, want roken op de bromfiets is niet zo gemakkelijk. Via Bergen zijn we dan richting Siebengewald gereden en van daaruit naar Afferden. Vlak voor Afferden hebben we de grote pauze gehouden. We werden daar hartelijk ontvangen met koffie en een stukje vlaai.
Na deze pauze reden we richting het veerpont Afferden – Sambeek via een omweg wegens werzaamheden aan de weg. Na de overtocht ging het door Sambeek, Vierlingsbeek en Maashees naar Geisteren, waar weer een korte rokerspauze werd gehouden. Nadat heel wat mensen daar onze brommertjes hadden bewonderd ging de rit weer verder via Oostrum, Oirlo, Castenray naar Horst en vandaar terug naar ons clubhuis `t Tunneke in Melderslo. Al met al een heel mooie rit, iedereen bedankt. Het verslag is van Frank Thielen en de foto’s vind je HIER.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *